Durf ontdekken

De ICT is een wereld die zich razendsnel ontwikkelt, elk jaar zijn er wel veranderingen in hard- en software. Veel mensen zien die veranderingen als een ballast of zelfs als een bedreiging. Het is natuurlijk de vraag of je met iedere noviteit op ICT gebied mee moet en wilt meedoen.

Werken met computers moet bovenal leuk, uitdagend en een ontdekkingstocht zijn, wees en blijf nieuwsgierig! Daarom ons motto:
Durf ontdekken! 

 

(foto: via Unsplash, Bogdan Farca)

 


 

Bent u ook verdwaald in Cyberspace?

Je komt ze steeds meer tegen mensen die verdwaald zijn in Cyberspace, met hun smartphone in de trein, op de fiets, in de auto en lopend. Mensen die op sociale media actief zijn maar in de echte wereld steeds minder sociaal worden. Het filmpje Look Up gaat hierover.

De maker van dit filmpje is Gary Turk een schrijver, performer en filmmaker. Kijk ook eens naar zijn andere filmpjes op YouTube.

De toekomst van Privacy

Is uw privacy door de komst van allerlei technische mogelijkheden nog wel gewaarborgd? Of is uw privacy allang dood en begraven? Of mogen ze alles van u weten, want u heeft niets te verbergen?

Privacy is actueel denk hierbij aan de sleepwet, de AVG en het Facebook - Cambridge Analytica schandaal om maar een paar voorbeelden te noemen.

Dit is een presentatie van J. Trevor Hughes op de RSA Conference uit 2017 over privacy. Het filmpje is wat lang maar zeker de moeite waard om te bekijken als u geïnteresseerd bent in het vraagstuk privacy.

Jeffrey Trevor Hughes is CEO en President van de International Associaton of Privacy Professionals (IAPP).